ERVARINGEN


Na het uitproberen van vele diëten geloof je niet zomaar alles meer. Lees ervaringen van andere mensen die zijn afgevallen met Gewichtscoach Trijntje, of vertel hier jouw verhaal!

Wil je een uitgebereid verhaal incl. foto's op mijn site? Neem dan gerust contact op!


Commentaren: 2
 • #2

  Martijn Konkelaar (woensdag, 02 oktober 2019 20:25)

  Ik merkte aan mijn gewicht van 112 kg en mijn lichaam dat er iets moest gaan gebeuren.
  Trijntje is een collega van mij en vertelde dat ze gewichtscoach is. Ze wilde mij graag helpen om af te vallen. Eerst kreeg ik een intake gesprek. De eerste week moest ik bij houden wat ik at. Ondertussen maakte Trijntje aan de hand van mijn leeftijd en lengte een schema wat ik ongeveer per dag mag eten. Ze maakte mij bewust van om gezonde keuzes te maken. Via een handige app, kan ik precies zien hoeveel in een product zit en wat ik op een dag mag hebben. Hierbij is ook belangrijk dat ik meer moest bewegen voor een goed resultaat. Ik merkte dat wandelen het de beste bij mij past. Verder had ik mijn wekelijkse afspraak met haar om te wegen en er werd gekeken of het week eetschema nog aangepast moest worden. Momenteel is het alleen nog wegen, omdat dit houvast geeft.
  Ik heb veel aan Trijntje gehad. Het maken van bewuste keuzes voor een goede en gezonde leefstijl. Dankzij haar heb ik mijn doel bereikt door 25 kg af te vallen en goed in mijn vel zitten. Ik raad iedereen aan om Trijntje te hebben als gewichtscoach.
  Super bedankt!!!!
  Martijn Konkelaar

 • #1

  Bianca Ten Caat (donderdag, 20 december 2018 16:45)

  Kerst 2017, 12 kilo zwaarder dan kerst 2018! Heel langzaam aan merkte ik dat ik zwaarder begon te worden en logisch ook wel want we leefden als Bourgondiërs. Wijntje bij het eten, kaas plankje in de avond, koekje bij de koffie en zo nog veel meer lekkers. Uiteindelijk ingeschreven bij een dure sportschool waar ik onbeperkt mocht sporten en ook voedings begeleiding kreeg. Hele menu's al geheel voor gekauwd met allerlei voedingsmiddelen waar ik nog nooit van gehoord had en wat ook echt niet lekker was. Maar helaas resultaat bleef uit, dat werkte weer zo demotiverend dat het sporten ook steeds minder werd en ik uiteindelijk hoofdsponsor op afstand werd van de sportschool! De eerste warme dagen van dit jaar zorgden ervoor dat ik er echt klaar voor was. Weer een maat groter in zomer kleding was ik echt niet van plan. Trijntje was voor mij echt op het juiste moment begonnen met haar praktijk. Ik heb de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt. Mijn doel was heel helder, ik wil afvallen en ik wil gaan sporten, maar ik wil geen honger lijden en ook geen raar zaad en exotische groentes eten. En dat hoefde dus niet! Eerst de intake gedaan, daarin wederzijds verwachtingen uit gesproken en de beslissing genomen om met Trijntje in zee te gaan. Met een heel helder naslagwerk naar huis gegaan en met de afspraak dat ik alles mag eten maarrrr wel bewust. In de weken die volgden iedere week een afspraak waarin we de vraag stukken uit het werkboek bespraken en waarin we wegen . Al in de eerste week goed afgevallen en zo gaat het nog steeds. Twee keer in de week doe ik aan powerwalking ook onder leiding van Trijntje. Heerlijk buiten sporten en nog gezellig ook. Al met al mede door de positieve en ondersteunende begeleiding nu heel wat kilo's kwijt, een leuk tijdverdrijf rijker en topfit! Dus wat mij betreft echt een aanrader!