Over mij


Trijntje Mulder - Kelder
Trijntje Mulder - Kelder

Mijn naam is Trijntje Mulder- Kelder.

 

In september 2017 ben ik gestart met de opleiding gewichtsconsulent, welke ik met goed gevolg heb afgesloten.

De reden voor mij om de opleiding tot gewichtsconsulent te volgen is omdat ik me veel bezig heb gehouden  met voeding. Gezond gewicht is voor mij een belangrijke pijler die als een rode draad door mijn leven loopt. Kwam ik wat kilo's aan, dan ging ik direct "aan het lijnen”.

Daarnaast heb ik in mijn omgeving gezien hoeveel moeite mensen hebben om een gezond gewicht te hebben.

 

Naast mijn baan als begeleider in de (verstandelijk) gehandicaptenzorg, heb ik veel interesse in sporten. Zo ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, voor een uurtje bodypump of een spinning les. 

Daarnaast heb ik als hobby wandelen, heb een aantal keren de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

In april 2018 heb ik de cursus powerwalking gevolgd en ben nu gecertificeerd powerwalk instructeur.

Omdat naast gezonde voeding, bewegen een belangrijke rol speelt bij het afvallen en beheersen van jouw gewicht, is dit een mooie combinatie.

 

Mijn doel is om mensen(met een gewichtsprobleem) persoonlijk te begeleiden naar een gezonde eet en leefstijl. Dit niet door “streng” te diëten, maar door je bewust te maken van gezondere keuzes en samen op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij jou past!